Riool of afvoerproblemen? Bel 0186 685 439
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Zakelijke Service

Uw partner in rioleringswerkzaamheden

Wij nemen uw rioleringsvraagstukken uit handen

Flexibele servicecontracten op maat

Informatie aanvragen Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Zakelijke riool service van Riool-afvoerproblemen

Riool-afvoerproblemen biedt een zakelijke riool service in de regio Rijnmond, Drechtsteden en Gouda. Wij hebben ruime ervaring met het bedienen van de zakelijke markt. Zo bieden wij zakelijke riool service aan bedrijven, VVE’s, (semi)overheidsinstellingen, scholen, ziekenhuizen en andere beheerders van onroerend goed. De diensten die wij u bieden kunnen uiteenlopen van het inzetten van groot materieel bij reparaties tot het compleet uit handen nemen van het onderhoud van rioleringsinstallaties in en rondom uw panden.

VCA* gecertificeerd

Riool-afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd en werkt daarom strikt volgens de geldende normeringen. Onze medewerkers zijn dan ook aantoonbaar opgeleid en gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold.

Flexibele servicecontracten

Bij Riool-afvoerproblemen kunt u terecht voor het preventief onderhoud van uw riolering. Omdat geen enkel riool hetzelfde is, bieden wij u servicecontracten op maat. Servicecontracten zijn vrij in te vullen qua werkzaamheden en intervallen. Onze dienstverlening loopt uit een van een jaarlijkse controle en reiniging van uw riolering tot een maandelijkse inspectie. Wanneer u kiest voor een servicecontract van Riool-afvoerproblemen, kiest u voor zekerheid! Onze monteurs staan 24/7 klaar voor het oplossen van rioolontstoppingen in of rondom uw kantoren of productiefaciliteiten.

Werkzaamheden

Als zakelijke klant kunt u tevens bij ons terecht voor ad hoc diensten. Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Ontstoppen

Verstopte toiletten of afvoeren in uw panden zijn erg vervelend. Het zorgt er voor dat personeel niet optimaal kan werken. Toch kan een verstopping te allen tijde voorkomen worden. Onze ervaren serviceteam staat 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om verstopte afvoeren, toiletten en riolen zo snel mogelijk te verhelpen. Vaak kunnen wij het rioolprobleem binnen afzienbare tijd verhelpen zodat de werkruimte van uw personeel weer optimaal is.

Inspectie

Wanneer u last heeft van rioolstank in uw gebouwen of van structurele verstoppingen kan Riool-afvoerproblemen een rioolinspectie bij u uitvoeren. Hierbij zetten wij divers professioneel materieel in. Zo kunnen wij door middel van een rookdetectie-apparaat achterhalen of er een scheur zit in uw afvoerbuizen en traceren waar het lek zich bevindt. Daarnaast kunnen wij met een camera inspectie uw riool van binnen inspecteren om te zien wat hetgeen is dat de verstopping veroorzaakt en kunnen wij direct het probleem verhelpen.

Reiniging

Door regelmatig uw riolering preventief te reinigen verkleint u de kans op verstoppingen in uw riool. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!

De voordelen van de dienstverlening van Rioolproblemen op een rijtje:

  • Scherpe tarieven
  • Verzekerd van kwaliteit
  • 24-uurs storingsdienst
  • Flexibele servicecontracten bieden u zekerheid

Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke riool service of wilt u meer informatie ontvangen. Bel vandaag nog met  06-83114798 of neem contact met ons op via het formulier.

Zakelijke Service

Wij hebben ruime ervaring met het bedienen van de zakelijke markt. De diensten die wij u bieden kunnen uiteenlopen van het inzetten van groot materieel bij reparaties tot het compleet uit handen nemen van het onderhoud van rioleringsinstallaties in en rondom uw panden.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen