Riool of afvoerproblemen? Bel 06 83114798
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Riool reparatie en vernieuwing

Rioolproblemen is specialist in reparaties

U kunt bij ons terecht voor een kleine reparatie of volledige renovatie

Gratis een op maat gemaakte offerte

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Riool renovatie en riool vernieuwing

Rioolreparatie en rioolvernieuwing is voor Riool-afvoerproblemen dagelijks werk. Elk riool, elk rioolprobleem en elke rioolreparatie is uniek. Riool-afvoerproblemen biedt het totaalpakket van rioolreparatie en rioolvervanging voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden binnen en buiten het pand en stemmen onze dienstverlening geheel af op uw wensen. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een complete vernieuwing of een gedeeltelijke rioolrenovatie, ons ervaren en vakkundige team staat voor u klaar.

Wanneer is een rioolreparatie of rioolvernieuwing noodzakelijk?

Een rioolreparatie of rioolvernieuwing is noodzakelijk wanneer uw riool kapot is. Een defect aan het riool kan leiden tot bijvoorbeeld water- en stankoverlast. In ruim 20% van de gevallen wordt een rioolverstopping veroorzaakt door een kapot riool. Afhankelijk van het gepleegde onderhoud, bedraagt de gemiddelde levensduur van een riolering 10-30 jaar. Er zijn verschillende oorzaken waardoor een riolering kapot kan gaan. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij het probleem gemakkelijk en snel opsporen, zodat we u kunnen adviseren of een reparatie of rioolvervanging gewenst is.

Reparatie en vernieuwing is vakwerk

Bij een goede reparatie of vernieuwing komt vaak meer kijken dan men denkt: grond- en graafwerkzaamheden, graafvergunningen, kabel tracering (click-melding), openbreken en storten van vloeren, saneren van oude leidingen, herbestrating en beplanting, e.t.c. Het team van Riool-afvoerproblemen wordt constant geschoold, zodat wij met behulp van de nieuwste technieken en professionele apparatuur uw reparatie of vernieuwing vakkundig kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn wij in het bezit van de vereiste vergunningen en certificeringen voor de benodigde werkzaamheden.

Gratis visuele inspectie en offerte op maat

Zoals gezegd is elke riool reparatie en riool vernieuwing uniek. Daarom voeren wij voor aanvang van de werkzaamheden altijd eerst een gratis visuele inspectie uit. Wanneer er naar aanleiding van deze gratis visuele inspectie blijkt dat er verdere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, brengen wij graag een op maat gemaakte offerte voor u uit. Met deze geheel vrijblijvende en kosteloze offerte weet u gelijk waar u aan toe bent. Niemand houdt immers van onaangename verrassingen!

Bel onze vestiging bij u in de buurt!

Bel direct naar telefoonnummer 06-83114798.

Ons team neemt, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, direct contact met u op voor een riool reparatie of rioolvervanging.

Riool Reparatie

Een defect aan het riool kan leiden tot bijvoorbeeld water- en stankoverlast. Riool-afvoerproblemen.nl is gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden binnen en buiten uw pand, of het nu gaat om een kleine reparatie, gedeeltelijke renovatie of complete rioolvernieuwing.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen