Riool of afvoerproblemen? Bel 06 83114798
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Riool reparatie en vernieuwing

Rioolproblemen is specialist in reparaties

U kunt bij ons terecht voor een kleine reparatie of volledige renovatie

Gratis een op maat gemaakte offerte

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Riool reparatie en riool vernieuwing

Riool reparatie en rioolvernieuwing is voor Riool-afvoerproblemen dagelijks werk. Riool-afvoerproblemen biedt het totaalpakket van riool reparatie en rioolvervanging voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden binnen en buiten het pand en stemmen onze dienstverlening geheel af op uw wensen. Wij helpen u met een kleine reparatie, een complete vernieuwing of een gedeeltelijke rioolrenovatie. 

Wanneer is een riool reparatie of rioolvernieuwing noodzakelijk?

Een riool reparatie of rioolvernieuwing is noodzakelijk wanneer uw riool kapot is. Een defect aan het riool kan leiden tot bijvoorbeeld water- en stankoverlast. In ruim 20% van de gevallen wordt een rioolverstopping veroorzaakt door een kapot riool. Afhankelijk van het onderhoud, bedraagt de gemiddelde levensduur van een riolering 10-30 jaar. Er zijn verschillende oorzaken waardoor een riolering kapot kan gaan. Door middel van een rioolinspectie kunnen wij het probleem gemakkelijk en snel opsporen. Wij kunnen u dan adviseren of een reparatie of rioolvervanging gewenst is.

Reparatie en vernieuwing is vakwerk

Bij een goede reparatie of vernieuwing komt vaak meer kijken dan u denkt. Het team van Riool-afvoerproblemen wordt constant geschoold. Wij kunnen met behulp van de nieuwste technieken en professionele apparatuur de reparatie vakkundig uitvoeren. Daarnaast zijn wij in het bezit van de juiste vergunningen en certificaten voor al deze werkzaamheden.

Gratis visuele inspectie en offerte op maat

Elke riool reparatie en riool vernieuwing is uniek. Wij voeren voor aanvang van de werkzaamheden altijd eerst een visuele inspectie uit. Zodra er verdere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, laten wij dit vooraf weten. 

Riool Reparatie

Een defect aan het riool kan leiden tot bijvoorbeeld water- en stankoverlast. Riool-afvoerproblemen.nl is gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden binnen en buiten uw pand. Wij helpen u bij een kleine reparatie, gedeeltelijke renovatie of complete rioolvernieuwing.

Bel direct naar telefoonnummer 06-83114798.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen