Riool of afvoerproblemen? Bel 0186 685 439
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Riool reparatie en vernieuwing

Rioolproblemen is specialist in reparaties

U kunt bij ons terecht voor een kleine reparatie of volledige renovatie

Gratis een op maat gemaakte offerte

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Reparatie en aanleg

Heeft u te maken met lekkende leidingen, een rioollucht of vochtige/beschimmelde muren in uw woning van het appartementencomplex?

Wanneer u lekkende leidingen of een rioollucht ervaart in uw woning, zullen wij onderzoek doen aan de binnenkant van het rioolstelsel.
Riool-afvoerproblemen is dé specialist om deze problemen op vakkundige wijze op te lossen.

Wij zullen eerst de oorzaak vaststellen d.m.v. een camera inspectie of rook inspectie. Via deze handeling kunnen wij de binnenkant van het rioolstelsel grondig inspecteren, waarbij geen hak of breekwerk aan te pas hoeft te komen. 

Wanneer wij vastgesteld hebben dat het gaat om doorgeroeste leidingen en/of verstopte leidingen, zullen wij bij andere woningen ook preventief onderzoek doen. Wanneer wij dit niet doen, bestaat er een grote kans dat het probleem op zeer korte termijn terugkeert.

De hoofdleidingen, oftewel standleidingen zijn in de meeste gevallen weggewerkt in de muren van elke woning. Wij zorgen er dan ook voor dat er zo weinig mogelijk hak of breekwerk aan te pas komt. Nadat de nieuwe (PVC) leidingen geplaatst zijn zullen de muren door onze specialisten weer netjes dichtgemaakt worden.

Het hemelwater en uw afvalwater kan weer op een veilige en hygiënische manier afgevoerd worden.

Herkenbaar in uw woning? Neem contact op! Hygiëne staat namelijk voorop.

Professionele aanleg van uw riolering

Riool-afvoerproblemen heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en renoveren van riolering. De specialisten zorgen ervoor dat de aanleg nauwkeurig gebeurt, zodat het riool weer jarenlang meekan. Hierin speelt de kwaliteit van het materiaal een grote rol. Het grootste gedeelte van uw riolering zal onder de grond of achter muren geplaatst worden. Riool-afvoerproblemen zorgt er ook voor dat werkzaamheden van de vloer en de muren netjes hersteld worden.

Nieuw! Stille rioolleidingen

Last van geluid van rioolleidingen in huis? Riool-afvoerproblemen levert nu ook hoge kwaliteit geluiddempende rioolbuizen, waardoor het geluid van stromend water door de leidingen sterk afneemt.

Inpandige leidingen, (standleiding), afvoer en rioolbuizen kunnen voor geluidsoverlast zorgen op de meest vervelende momenten. Bij hemelwaterafvoer kan het geluid van stromend water ook nog eens een behoorlijke langere tijd aanwezig zijn. Door de geluiddempende riolering te gebruiken, kunt u dit geluid sterk verlagen. Vraag hier meer informatie aan. Of bel ons op 0186 685 439

Betrouwbare specialisten

Bent u op zoek naar betrouwbare specialisten in het aanleggen, onderhouden en renoveren van uw riolering? Neem contact op! Wij helpen u direct verder.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen