Riool of afvoerproblemen? Bel 06 83114798
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Riool reparatie

Heeft u te maken met lekkende leidingen, een rioollucht of vochtige/beschimmelde muren in uw woning van het appartementencomplex?

Wanneer u lekkende leidingen of een rioollucht ervaart in uw woning, zullen wij onderzoek doen aan de binnenkant van het rioolstelsel.
Riool-afvoerproblemen is dé specialist om deze problemen op vakkundige wijze op te lossen.

Wij zullen eerst de oorzaak vaststellen d.m.v. een camera inspectie of rook inspectie. Via deze handeling kunnen wij de binnenkant van het rioolstelsel grondig inspecteren, waarbij geen hak of breekwerk aan te pas hoeft te komen. 

Wanneer wij vastgesteld hebben dat het gaat om doorgeroeste leidingen en/of verstopte leidingen, zullen wij bij andere woningen ook preventief onderzoek doen. Wanneer wij dit niet doen, bestaat er een grote kans dat het probleem op zeer korte termijn terugkeert.

De hoofdleidingen, oftewel standleidingen zijn in de meeste gevallen weggewerkt in de muren van elke woning. Wij zorgen er dan ook voor dat er zo weinig mogelijk hak of breekwerk aan te pas komt. Nadat de nieuwe (PVC) leidingen geplaatst zijn zullen de muren door onze specialisten weer netjes dichtgemaakt worden.

Het hemelwater en uw afvalwater kan weer op een veilige en hygiënische manier afgevoerd worden.

Herkenbaar in uw woning? Neem contact op! Hygiëne staat namelijk voorop.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen