Riool of afvoerproblemen? Bel 0186 685 439
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Riool Reiniging nodig?

Voorkom ontstoppingen, stankoverlast en lekkages

Laat uw riolering preventief reinigen

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Riool reiniging

Riool reiniging is een belangrijk middel om verstoppingen, stankoverlast en lekkage te voorkomen. Riool-afvoerproblemen is de specialist op het gebied van rioolreiniging voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Onze ervaren en vakkundige Riool Reinigings Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar!

Periodieke reiniging als preventief onderhoud

 Het is verstandig om periodiek een preventieve reiniging uit te laten voeren door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Zo voorkomt u veel ongemak en hoge kosten in de toekomst. Onze Riool Reinigings Service stelt graag samen met u een periodiek onderhoudsplan op, volledig afgestemd op uw riolering. Zo krijgt uw rioleringsstelsel altijd het juiste onderhoud. Dit komt ten goede aan de levensduur van uw riolering. Ook in het riool is voorkomen immers beter dan genezen!

Doordat Riool-afvoerproblemen het totaal pakket van riooltechnieken biedt, kunnen wij na een preventieve reiniging gemakkelijk een inspectie voor u uitvoeren. Een rioolinspectie biedt u inzicht in de toestand van uw rioolstelsel en spoort eventuele problemen op. Wanneer we tijdens de rioolinspectie gaten, scheuren, verzakkingen of andere problemen in uw riolering signaleren, kunnen wij vanzelfsprekend ook een rioolreparatie of rioolvernieuwing voor u verzorgen.

Rioolreiniging na een (terugkerende) verstopping of inspectie

Naast preventieve reiniging, biedt Riool-afvoerproblemen ook reactieve riool reiniging aan. Als u last heeft van een terugkerende verstopping, is het verstandig om uw leidingstelsel te laten controleren. Wanneer uit de rioolinspectie blijkt dat uw rioleringsstelsel niet kapot maar (slechts) ernstig vervuild is, is een rioolreiniging veelal het juiste middel om toekomstige verstoppingen, stankoverlast en lekkage te voorkomen.

Rioolreiniging? Periodiek onderhoud?

Bel direct naar telefoonnummer  06-83114798.

Ons team neemt, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, direct contact met u op voor een riool reiniging.

Riool Reiniging

Wanneer uit de riool inspectie blijkt dat uw rioleringsstelsel niet kapot maar (slechts) ernstig vervuild is, is een riool reiniging veelal het juiste middel om toekomstige verstoppingen, stankoverlast en lekkage te voorkomen.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen