Riool of afvoerproblemen? Bel 0186 685 439
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Riool of afvoer verstopt?

Rioolproblemen? Bel ons direct

Scherpe all-in tarieven

24/7 direct geholpen

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Verstopping

Riool-afvoerproblemen is de specialist voor het ontstoppen, reinigen en inspecteren van uw riolering, afvoer en gootsteen. Onze Riool Reinigings Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar!

Ook voor stankoverlast, verstopt toilet, verstop doucheputje of hemelwaterafvoer bent u bij Riool-afvoerproblemen aan het juiste adres. Naast het verhelpen van deze vervelende ongemakken, biedt Riool-afvoerproblemen ook preventieve inspectie en reiniging van uw rioolstelsel aan. Met preventief onderhoud aan uw riolering voorkomt u veel ongemak en hoge kosten. Ook in het riool is voorkomen immers beter dan genezen!

Een gekwalificeerd ontstoppingsbedrijf inschakelen

Om er zeker van te zijn dat uw verstopping vakkundig en goed wordt opgelost, is het raadzaam een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Riool-afvoerproblemen beschikt over een team van professionele loodgieters die zich gespecialiseerd hebben in riool ontstoppen, reinigen en repareren.

Hoe wij uw riool ontstoppen

Verstoppingen in de afvoerleidingen in uw huis, bijvoorbeeld in uw toilet, douche, wastafel of keukenafvoer, lossen wij op met behulp van een veermachine of hoge drukslang. Tijdens het ontstoppen van uw riool (vanaf 70 mm) maken wij gebruik van diverse hogedruk ontstoppingsmachines. Deze milieuvriendelijke machines zijn uitgerust met een hogedrukslang van 80 meter lang, zodat wij met gemak uw riool kunnen ontstoppen buitenshuis, in appartementencomplexen en in kantoorpanden.

Riool ontstoppen? Loodgieter nodig? Bel onze vestiging bij u in de buurt!

Bel direct naar telefoonnummer 0186 685 439

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar doen wij aan riool ontstoppen.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen