Riool of afvoerproblemen? Bel 06 831 147 98
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Riool ontstoppen Rotterdam

riool ontstoppen rotterdam
riool ontstoppen rotterdam

Riool ontstoppen Rotterdam? Riool-afvoerproblemen is de specialist in Rotterdam voor het ontstoppen, reinigen en inspecteren van uw riolering, afvoer en gootsteen. Onze Riool Reinigings Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar!

Ook voor stankoverlast, verstopt toilet of hemelwaterafvoer bent u bij Riool-afvoerproblemen aan het juiste adres. Naast het verhelpen van deze vervelende ongemakken, biedt Riool-afvoerproblemen ook preventieve inspectie en reiniging van uw rioolstelsel aan. Met preventief onderhoud aan uw riolering voorkomt u veel ongemak en hoge kosten. Ook in het riool is voorkomen immers beter dan genezen!

Zelf uw riool ontstoppen?

Uiteraard kunt u zelf met een rioolontstopper, ontstoppingsmiddel of soda uw afvoer of riool ontstoppen Rotterdam. Echter kunnen deze rioolontstoppingsmiddelen uw rioolbuis of afvoerleiding ernstig aantasten. Ontstoppingsmiddelen zoals een trekveer of plopper kunnen soms uitkomst bieden, maar deze attributen geen oplossing voor de lange termijn of wanneer de verstopping dieper in het rioleringsstelsel zit. De gemeente Rotterdam heeft tips voor het onderhouden van het riool.

Een ontstoppingsbedrijf inschakelen?

Om er zeker van te zijn dat uw verstopping vakkundig en goed wordt opgelost, is het raadzaam een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Riool-afvoerproblemen beschikt over een team van professionele loodgieters die zich gespecialiseerd hebben in riool ontstoppen, reinigen en repareren.

Riool ontstoppen Rotterdam?

Verstoppingen in de afvoerleidingen binnenshuis, bijvoorbeeld in uw toilet, douche, wastafel of keukenafvoer, lossen wij op met behulp van veermachines of een hogedrukslang. Tijdens het ontstoppen van uw riool (vanaf 70 mm) maken wij gebruik van diverse hogedruk ontstoppingsmachines. Deze milieuvriendelijke machines zijn uitgerust met een hogedrukslang van 80 meter lang, zodat wij met gemak uw riool ontstoppen buitenshuis, in appartementencomplexen en kantoorpanden.

Uiteraard lossen wij ook rioolproblemen op in onder andere Dordrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.
Riool ontstoppen Rotterdam? Loodgieter nodig? Bel onze vestiging bij u in de buurt!

Ons team staat 24 uur per dag klaar voor het oplossen van al uw rioolproblemen.

Bel direct naar telefoonnummer .

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar doen wij aan riool ontstoppen Rotterdam.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen