Riool of afvoerproblemen? Bel 0186 685 439
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Camera Inspectie

Terugkerende rioolverstopping of stankoverlast?

Camera inspectie geeft u inzicht in het riool.

Oorzaak direct gevonden en opgelost!

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Rioollucht

Heeft u last van een rioollucht in huis? Borrelend water in uw doucheputje of gootsteen? Of juist een verstopping in uw toilet? Een inspectie aan het riool biedt u inzicht in de kwalitatieve toestand van uw rioolstelsel. Terugkerende rioolverstopping? Vervelende problemen waarvan de oorzaak vaak binnen in uw riolering verstopt zit. Riool-afvoerproblemen is de specialist op het gebied van rioolinspectie. Ons ervaren en vakkundige inspectieteam gaat met behulp van de nieuwste technieken en professionele apparatuur op zoek naar de echte oorzaak van het probleem.

Naast het verhelpen van deze vervelende ongemakken, biedt Riool-afvoerproblemen ook preventieve inspectie aan. Met een preventieve inspectie voorkomt u in de toekomst veel ongemak en hoge kosten. Ook in het riool is voorkomen immers beter dan genezen!

Riool inspectie met een rookgenerator

Overlast van rioolstank wordt vaak veroorzaakt door kleine scheurtjes en gaten in de riolering, die meestal niet met het blote oog waarneembaar zijn. Een inspectie met een rookgenerator is een effectief middel om lekkages en de oorzaken van stankoverlast snel te signaleren, zonder dat er daarbij muren, vloeren, leidingen en rioleringen opengebroken hoeven te worden.

Riool inspectie met een camera

Wanneer u last heeft van stankoverlast of een terugkerende verstopping, is het verstandig om uw leidingstelsel te laten controleren. Het Riool-afvoerproblemen inspectieteam is uitgerust met de meest geavanceerde camera apparatuur voor een complete rioolinspectie. Met behulp van de rioolcamera kunnen verzakkingen, scheuren of obstakels in het riool aan het licht worden gebracht.

Riool inspectie met een zender/ detector

Bij een rioolinspectie met een zender/ detector brengen wij de locatie van bijvoorbeeld afvoerleidingen, rioleringen en septic tanks nauwkeurig in kaart. Wanneer het niet duidelijk is waar de verschillende rioolleidingen liggen en de bouwtekening ontbreekt, biedt een inspectie met een zender/ detector vaak uitkomst.

De uitkomsten van een rioolinspectie

Na de inspectie ontvangt u een uitgebreid rapport van ons over de huidige status van uw riool. Wanneer we tijdens de rioolinspectie een rioolprobleem signaleren, adviseren wij u in het inspectierapport over de meest geschikte oplossing. Wanneer er naar aanleiding van de inspectie blijkt dat er bijkomende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, brengen wij graag een op maat gemaakte offerte voor u uit. Met deze geheel vrijblijvende en kosteloze offerte weet u gelijk waar u aan toe bent. Wij houden immers niet van onaangename verrassingen achteraf!

Rioolinspectie? Stankoverlast? Bel onze vestiging bij u in de buurt!

Bel ons direct op telefoonnummer 06-83114798. Ons team neemt 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, direct contact met u op voor een rioolinspectie.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen