Rioolproblemen? Bel
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Rioolproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.
BEL DIRECT:
87% beveelt Rioolproblemen aan, en beoordeelt ons met een 7,9 (van 10) op basis van 77 reviews.

Afvalstoffen afvoeren

Reiniging putten en riolering

Hogedrukreiniging en vacuümreiniging

Verwijderen en transporteren van afvalstoffen

Offerte aanvragen Bekijk de video Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Afvoeren afvalstoffen

Een riool reinigen is één ding, maar het afvoeren van verontreinigde grond en afvalstoffen is een ander verhaal. Niet ieder bedrijf is gecertificeerd om deze werkzaamheden uit te voeren, want om  verontreinigde grond en afvalstoffen correct te verwijderen en transporteren, moet voldaan worden aan verschillende Europese normen en voorschriften.

Rioolproblemen regelt het met een compleet dienstenpakket

Rioolproblemen heeft een breed klantenbestand bestaande uit particulieren en bedrijven, onder andere door ons complete dienstenpakket. Door middel van een nauwe samenwerking met Drechttank Cleaning B.V. kunnen wij ook verontreinigde grond en afvalstoffen afvoeren. Dit doen wij door gebruik te maken van gecertificeerde vacuümauto’s.

Leegzuigen Kruipruimtes, Hogedruk- en vacuümreiniging

Dankzij deze gecertificeerde vacuümauto’s kunnen wij onder andere kruipruimtes leegzuigen bij lekkages of andere vochtproblemen. Bij een rioollek in een pand waar geen kruipruimte aanwezig is, plaatsen wij vakkundig een luik en zuigen wij een ondergrondse gang naar de riolering. Zo is het riool alsnog bereikbaar en kan het lek verholpen worden.

Probleemloos en volgens de regels kunnen wij niet alleen uw (vervuilde) riolering reinigen, putten leeghalen en gebruikmaken van hogedrukreiniging en vacuümreiniging, maar ook gevaarlijke stoffen verwijderen en transporteren. Denk daarbij aan zand, chemische stoffen, olie en andere (afval)stoffen.

Afvalstoffen of verontreinigde grond afvoeren? Bel Rioolproblemen op !

Heeft u last van rioolproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen