Riool of afvoerproblemen? Bel 06 831 147 98
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Riool-Afvoerproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.

Afvoer verstopt in Rotterdam?

afvoer verstopt rotterdam
afvoer verstopt rotterdam

Afvoer verstopt in Rotterdam? Riool-afvoerproblemen is dé specialist in de Drechtsteden voor het ontstoppen van uw verstopte afvoer. Onze Riool Reinigings Service in Rotterdam staat 24 uur per dag klaar om uw afvoer te ontstoppen. Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en inspecteren van uw riolering.

Afvoer verstopt tips

Een verstopte afvoer is niet prettig. Vaak veroorzaakt dit rioolstank in huis. U kunt dit in veel gevallen zelf verhelpen door middel van een afvoer ontstopper of door ontstoppingsmiddelen of soda in uw afvoer of riool te gieten. Let u echter op dat deze middelen uw afvoer of riool ernstig kunnen aantasten. Om deze risico’s te ontlopen adviseren wij u om uw verstopte afvoer of riolering te laten ontstoppen door een gekwalificeerd ontstoppingsbedrijf. Wilt u meer informatie over het riool? Kijk dan op riool.info.

Riool-afvoerproblemen Rotterdam inschakelen als uw afvoer verstopt is

U kunt Riool-afvoerproblemen afdeling Rotterdam bellen voor een gratis visuele inspectie. Wij komen dan direct bij u langs en bekijken hoe zeer uw afvoer verstopt is. Wij kunnen u direct helpen als uw afvoer verstopt is zodat uw probleem direct wordt opgelost! Mocht uw riolering kapot zijn, dan kunnen wij u een aanbod doen om een riool reparatie bij u uit te voeren.

Afvoer verstopt? Riool verstopt? Bel Riool-afvoerproblemen Rotterdam voor een gratis visuele inspectie!

Riool-afvoerproblemen is een gekwalificeerde Riool Reinigings Service die 24/7 klaar staat om uw rioolproblemen op te lossen. Zo kunnen wij u direct helpen wanneer uw wc verstopt is, uw afvoer of gootsteen verstopt is. Tevens kunnen wij riool inspecties uitvoeren. Dit doen wij door het lokaliseren van uw riolering. Heeft u last van riool lucht in huis? Dan kunnen wij het probleem lokaliseren door middel van rookdetectie en een camera inspectie.

Naast Rotterdam zijn wij ook actief in onder andere Dordrecht, Zwijndrecht en Ridderkerk.

Afvoer verstopt? Loodgieter nodig? Bel onze vestiging in Rotterdam!

Ons team staat 24 uur per dag klaar voor het oplossen van al uw rioolproblemen.

Bel direct naar telefoonnummer .

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar helpen wij u als uw afvoer verstopt is in Rotterdam.

Riool of afvoerproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen