Rioolproblemen? Bel
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Rioolproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.
BEL DIRECT:
87% beveelt Rioolproblemen aan, en beoordeelt ons met een 7,8 (van 10) op basis van 76 reviews.

Riool reparatie en vernieuwing

Rioolproblemen is specialist in reparaties

U kunt bij ons terecht voor een kleine reparatie of volledige renovatie

Gratis een op maat gemaakte offerte

Offerte aanvragen Bekijk de video Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Riool reparatie en riool vernieuwing

Riool reparatie en riool vernieuwing is voor Rioolproblemen dagelijks werk. Elk riool, elk rioolprobleem en elke riool reparatie is uniek. Rioolproblemen biedt het totaalpakket van riool reparatie en riool vervanging voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden binnen en buiten het pand en stemmen onze dienstverlening geheel af op uw wensen. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een complete vernieuwing of een gedeeltelijke rioolrenovatie, ons ervaren en vakkundige team staat voor u klaar.

Wanneer is een riool reparatie of riool vernieuwing noodzakelijk?

Een riool reparatie of riool vernieuwing is noodzakelijk wanneer uw riool kapot is. Een defect aan het riool kan leiden tot bijvoorbeeld water- en stankoverlast. In ruim 20% van de gevallen wordt een riool verstopping veroorzaakt door een kapot riool. Afhankelijk van het gepleegde onderhoud, bedraagt de gemiddelde levensduur van een riolering 10-30 jaar. Er zijn verschillende oorzaken waardoor een riolering kapot kan gaan. Door middel van een riool inspectie kunnen wij het probleem gemakkelijk en snel opsporen, zodat we u kunnen adviseren of een reparatie of riool vervanging gewenst is.

Reparatie en vernieuwing is vakwerk

Bij een goede reparatie of vernieuwing komt vaak meer kijken dan men denkt: grond- en graafwerkzaamheden, graafvergunningen, kabeltracering (click-melding), openbreken en storten van vloeren, saneren van oude leidingen, herbestrating en beplanting, et cetera. Het team van Rioolproblemen wordt constant geschoold, zodat wij met behulp van de nieuwste technieken en professionele apparatuur uw reparatie of vernieuwing vakkundig kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn wij in het bezit van de vereiste vergunningen en certificeringen voor de benodigde werkzaamheden.

Gratis visuele inspectie en offerte op maat

Zoals gezegd is elke riool reparatie en riool vernieuwing uniek. Daarom voeren wij voor aanvang van de werkzaamheden altijd eerst een gratis visuele inspectie uit. Wanneer er naar aanleiding van deze gratis visuele inspectie blijkt dat er verdere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, brengen wij graag een op maat gemaakte offerte voor u uit. Met deze geheel vrijblijvende en kosteloze offerte weet u gelijk waar u aan toe bent. Wij houden immers niet van onaangename verassingen achteraf!

Bel onze vestiging bij u in de buurt!

Bel direct naar telefoonnummer .

Ons team neemt, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, direct contact met u op voor een riool reparatie of riool vervanging.

Heeft u last van rioolproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen