Rioolproblemen? Bel
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Rioolproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.
BEL DIRECT:
87% beveelt Rioolproblemen aan, en beoordeelt ons met een 7,8 (van 10) op basis van 76 reviews.

Riool Reiniging nodig?

Voorkom ontstoppingen, stankoverlast en lekkages

Laat uw riolering preventief reinigen

Offerte aanvragen Bekijk de video Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Riool reiniging

Riool reiniging is een belangrijk middel om verstoppingen, stankoverlast en lekkage te voorkomen. Rioolproblemen is de specialist op het gebied van riool reiniging voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Onze ervaren en vakkundige Riool Reinigings Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar!

Periodieke riool reiniging als preventief onderhoud

Om veel ongemak en hoge kosten in de toekomst te voorkomen, is verstandig om periodiek een preventieve en reiniging uit te laten voeren door een professioneel ontstoppingsbedrijf. Onze Riool Reinigings Service stelt graag samen met u een periodiek onderhoudsplan op, volledig afgestemd op uw riolering. Zo krijgt uw rioleringsstelsel altijd het juiste onderhoud, wat ten goede komt aan de levensduur van uw riolering. Ook in het riool is voorkomen immers beter dan genezen!

Doordat Rioolproblemen het totaalpakket van riooltechnieken biedt, kunnen wij na een preventieve riool reiniging gemakkelijk een inspectie voor u uitvoeren. Een riool inspectie biedt u inzicht in de kwalitatieve toestand van uw rioolstelsel en spoort eventuele problemen op. Wanneer we tijdens de riool inspectie gaten, scheuren, verzakkingen of andere problemen in uw riolering signaleren, kunnen wij vanzelfsprekend ook een riool reparatie of riool vernieuwing voor u verzorgen.

Riool reiniging na een (terugkerende) verstopping of inspectie

Naast preventieve reiniging, biedt Rioolproblemen ook reactieve riool reiniging aan. Als u last heeft van een terugkerende verstopping, is het verstandig om uw leidingstelsel te laten controleren. Wanneer uit de riool inspectie blijkt dat uw rioleringsstelsel niet kapot maar (slechts) ernstig vervuild is, is een riool reiniging veelal het juiste middel om toekomstige verstoppingen, stankoverlast en lekkage te voorkomen.

Riool reiniging? Periodiek onderhoud?

Bel direct naar telefoonnummer .

Ons team neemt, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, direct contact met u op voor een riool reiniging.

Heeft u last van rioolproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen