Rioolproblemen? Bel
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Rioolproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.
BEL DIRECT:
87% beveelt Rioolproblemen aan, en beoordeelt ons met een 7,9 (van 10) op basis van 77 reviews.

Riool of afvoer verstopt?

Rioolproblemen? Bel ons direct

Scherpe all-in tarieven

24/7 direct geholpen

Offerte aanvragen Bekijk de video Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Riool ontstoppen in uw regio

Rioolproblemen is de specialist voor het ontstoppen, reinigen en inspecteren van uw riolering, afvoer en gootsteen. Onze Riool Reinigings Service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar!

Ook voor stankoverlast, verstopt toilet of hemelwaterafvoer bent u bij Rioolproblemen aan het juiste adres. Naast het verhelpen van deze vervelende ongemakken, biedt Rioolproblemen ook preventieve inspectie en reiniging van uw rioolstelsel aan. Met preventief onderhoud aan uw riolering voorkomt u veel ongemak en hoge kosten. Ook in het riool is voorkomen immers beter dan genezen!

Een gekwalificeerd ontstoppingsbedrijf inschakelen

Om er zeker van te zijn dat uw verstopping vakkundig en goed wordt opgelost, is het raadzaam een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Rioolproblemen beschikt over een team van professionele loodgieters die zich gespecialiseerd hebben in riool ontstoppen, reinigen en repareren.

Hoe wij uw riool ontstoppen

Verstoppingen in de afvoerleidingen binnenshuis, bijvoorbeeld in uw toilet, douche, wastafel of keukenafvoer, lossen wij op met behulp van een veermachine of hogedrukslang. Tijdens het ontstoppen van uw riool (vanaf 70 mm) maken wij gebruik van diverse hogedruk ontstoppingsmachines. Deze milieuvriendelijke machines zijn uitgerust met een hogedrukslang van 80 meter lang, zodat wij met gemak uw riool kunnen ontstoppen buitenshuis, in appartementencomplexen en in kantoorpanden.

 

Riool ontstoppen? Loodgieter nodig? Bel onze vestiging bij u in de buurt!

Bel direct naar telefoonnummer .

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar doen wij aan riool ontstoppen.

Heeft u last van rioolproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen