Rioolproblemen? Bel
Scherpe all-in tarieven, geen verrassingen.
24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Rioolproblemen is VCA* gecertificeerd.
Snel ter plaatse. Geen voorrijkosten.
Direct afrekenen met PIN mogelijk.
BEL DIRECT:
87% beveelt Rioolproblemen aan, en beoordeelt ons met een 7,8 (van 10) op basis van 76 reviews.

Afvoer verstopt

afvoer verstopt
afvoer verstopt

Afvoer verstopt? Rioolproblemen is dé specialist in het ontstoppen van uw verstopte afvoer. Onze Riool Reinigings Service staat 24 uur per dag klaar om uw afvoer te ontstoppen. Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en inspecteren van uw riolering.

Afvoer verstopt tips

Een verstopte afvoer is niet prettig. Vaak veroorzaakt dit rioolstank in huis. U kunt dit in veel gevallen zelf verhelpen door middel van een afvoer ontstopper of door ontstoppingsmiddelen of soda in uw afvoer of riool te gieten. Let u echter op dat deze middelen uw afvoer of riool ernstig kunnen aantasten. Om deze risico’s te ontlopen adviseren wij u om uw verstopte afvoer of riolering te laten ontstoppen door een gekwalificeerd ontstoppingsbedrijf. Wilt u meer informatie over het riool? Kijk dan op riool.info.

Afvoer verstopt? Riool verstopt? Bel Rioolproblemen voor een gratis visuele inspectie!

U kunt Rioolproblemen bellen voor een gratis visuele inspectie. Wij komen dan direct bij u langs en bekijken hoe zeer uw afvoer verstopt is. Wij kunnen u direct helpen als uw afvoer verstopt is zodat uw probleem wordt opgelost! Mocht uw riolering kapot zijn, dan kunnen wij u een aanbod doen om een riool reparatie bij u uit te voeren.

Rioolproblemen inschakelen als uw afvoer verstopt is

Rioolproblemen is een gekwalificeerde Riool Reinigings Service die 24/7 klaar staat om uw rioolproblemen op te lossen. Zo kunnen wij u direct helpen wanneer uw wc verstopt is, uw afvoer verstopt is of gootsteen verstopt is.
Om de oorzaak van een verstopping te achterhalen kunnen wij direct na een riool ontstopping een riool inspectie uitvoeren.

 

Afvoer verstopt? Bel onze vestiging bij u in de buurt!

Ons team staat 24 uur per dag klaar voor het oplossen van al uw rioolproblemen.

Bel direct naar telefoonnummer .

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar helpen wij u als uw afvoer verstopt is.

Heeft u last van rioolproblemen? Neem direct contact op. Contact opnemen